Werkwijze

Inzicht in de aanpak van Timmermans Schilder- & Glaswerken

Duidelijke afspraken

Eerlijke prijzen

Jarenlange ervaring

Schilder- en glaswerken sinds 1998

In onderstaand overzicht vindt u een stappenplan van een gemiddeld project. Zo ontstaat inzicht in de aanpak van Timmermans Schilder & Glaswerken. 

Stap 1 – Aanvraag offerte

Nadat een afspraak gemaakt is, vindt op korte termijn een kennismakingsgesprek plaats. Dit gebeurt op locatie van de opdrachtgever, omdat tijdens dit gesprek ook een rondgang door het object wordt gemaakt. Tijdens deze inspectie, die overigens geheel vrijblijvend is, worden de wensen besproken en kan u de eerste adviezen verwachten. De professionele blik van de schilder biedt inzicht in welke onderdelen aangepakt moeten worden voor een gewenst resultaat

Stap 2 – Offerte opstellen

Binnen 3 a 4 werkdagen wordt een offerte opgesteld. Deze offerte bevat niet alleen een overzichtelijke weergave van de kosten, maar ook een werkschema en een duidelijk overzicht van de inhoud van het werk. Ook worden in de offerte de mogelijkheden voor BTW-regeling (9 . 21% btw) weergegeven.

Stap 3 – Uitvoering van het project

Tijdens de uitvoering, of het nu gaat om een relatief kleine klus of een grootschalig project, werken onze medewerkers vakkundig en schoon. Omdat de werkzaamheden duidelijk zijn besproken en vastgelegd in de voorbereiding, zal het resultaat geen verrassingen opleveren met betrekking tot meerwerk en aansluiten bij wensen van de klant.

Stap 4 – Nazorg: zeker stellen of alles naar wens is

Wanneer het project is uitgevoerd, zal de contactpersoon de locatie weer bezoeken. Met behulp van een opleverlijst worden alle onderdelen van het werk gecontroleerd en besproken. Zijn er nog delen niet geheel naar wens, dan wordt hiervoor een passende oplossing gezocht. Op deze manier weten we zeker dat we voldoen aan de wensen van onze klant, en levert Timmermans Schilder & Glaswerken hoogstaande kwaliteit.

Neem contact op

Gebruik het contactformulier hieronder om contact op te nemen of bel ons.

Bel ons

073-6440036
06-54793535

Adres

Neubourg 7, 5335 GD 's-Hertogenbosch