Particuliere markt

Timmermans Schilder & Glaswerken kan op basis van een vakkundig advies, adequate werkwijze en professionele schildersmaterialen de klus klaren.

Schilder- en glaswerken sinds 1998

Wensen en prioriteiten zijn op het gebied van schilderwerk goed te bepalen. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een renovatie, maar ook voor een complete vernieuwing van kozijnen. En er kan gekozen worden voor een eenvoudige schilderbeurt, maar ook voor een compleet andere kleurstelling van een gevel. De vraag blijft echter altijd: hoe is uw schilderwerk het beste af? Ons antwoord mag duidelijk zijn: bij de vakman.

Timmermans Schilder & Glaswerken kan op basis van een vakkundig advies, adequate werkwijze en professionele schildersmaterialen een klus klaren: van een kozijn tot een compleet pand. Zo kunt u uw vrije tijd optimaal besteden, in de zekerheid dat uw schilderwerk in goede handen is. Bovendien bent u op lange termijn zeker van een duurzaam resultaat. Wij als vakschilder geven immers volledige garantie op al onze werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies en passende offerte.

Ruim 20 jaar ervaring

Veel aandacht voor voorwerk

Resultaat om jaren van te genieten

Neem contact op

Gebruik het contactformulier hieronder om contact op te nemen of bel ons.

Bel ons

073-6440036
06-54793535

Adres

Neubourg 7, 5335 GD 's-Hertogenbosch