Zakelijke markt

Het belang van een goed onderhoudspakket voor (commercieel) vastgoed is van belang voor het behoud van de uitstraling en waarde van het object.

Schilder- en glaswerken sinds 1998

Het belang van een goed onderhoudspakket voor (commercieel) vastgoed is van belang voor het behoud van de uitstraling en waarde van het object.

Met een professionele en verzorgde uitstraling komt een bedrijf immers altijd goed voor de dag.

Bekijk voor voorbeelden ook eens onze referentieprojecten of neem contact op voor meer informatie. 

Ook op het gebied van financiële planning kan het prettig zijn om een goed onderhoudsprogramma te realiseren. Dit is aantrekkelijk voor VVE’s (Verenigingen van Eigenaren), maar ook voor eigenaars van zakelijke panden. Immers, het is belangrijk om inzicht te hebben in de noodzakelijke investeringen van onderhoud voor bijvoorbeeld de komende 10 jaar. In een meerjarenplan stelt Timmermans Schilder & Glaswerken vast wanneer welke opdracht kan of moet worden uitgevoerd om een goed onderhoudsprogramma te kunnen waarborgen.

De zakelijke opdrachtgevers van Timmermans Schilder & Glaswerken stellen het op prijs wanneer rekening gehouden wordt met het verftechnisch advies dat in de bestekteksten is opgenomen. Uiteraard doen wij dit, maar zeker met behoud van de kritische blik van de vakman. Onze organisatie staat vervolgens bij de uitvoering van de opdracht voor een snelle en correcte manier van werken waarbij alle disciplines onder één dak te vinden zijn. Zo heeft onze opdrachtgever één aanspreekpunt, is de controle op de voortgang in het vizier en wordt snel en professioneel gewerkt.

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies en passende offerte.

Ruim 20 jaar ervaring

Veel aandacht voor voorwerk

Resultaat om jaren van te genieten

Neem contact op

Gebruik het contactformulier hieronder om contact op te nemen of bel ons.

Bel ons

073-6440036
06-54793535

Adres

Neubourg 7, 5335 GD 's-Hertogenbosch