Beglazing

Alles in huis bij Timmermans Schilder- & Glaswerken

Schilder- en glaswerken sinds 1998

Timmermans Schilder & Glaswerken levert beglazing in alle mogelijke soorten en maten. De montage en eventuele herstelwerkzaamheden voeren wij uit met eigen specialisten.

We stemmen het advies af op uw wensen op het gebied van isolatie, veiligheid en/of uitstraling. Om zeker te zijn van een gewenst resultaat, adviseren wij u graag!

Vanzelfsprekend kan Timmermans Schilder & Glaswerken allerhande soorten beglazing leveren.

Gefigureerd glas, gehard glas (waarbij rekening gehouden wordt met de veiligheid; doorval-risico) en HR++ glas behoren tot de standaard mogelijkheden. Maar er is ook geïsoleerd glas met glas-in-lood uitstraling. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Niet alleen de kwaliteit van het glas is belangrijk; ook de professionele plaatsing garandeert tevredenheid op lange termijn. Denk hierbij aan behorende materialen zoals goede glaslatten, beglazingskit en RVS-materialen. Deze materialen verlengen de levensduur van de dubbele ruit inclusief het schilderwerk.

De montage van beglazing vindt uitsluitend plaats conform de huidige NEN/NPR-voorschriften en veiligheidsnormen. Volgens voorschrift van de fabrikanten wordt in bijna alle gevallen 10 jaar garantie verstrekt op de door ons gemonteerde isolerende beglazing.

Bij een eventuele ruitbreuk garandeert Timmermans Schilder & Glaswerken dat binnen 24 uur een goede oplossing geboden wordt. Doorgaans kan dit zelfs betekenen dat de schade hersteld is.

Mocht de ruit, of in geval van schade aan een isolatieruit, niet aanwezig zijn, dan zorgen wij voor een goede noodoplossing.

Ruim 20 jaar ervaring

Veel aandacht voor voorwerk

Resultaat om jaren van te genieten

Neem contact op

Gebruik het contactformulier hieronder om contact op te nemen of bel ons.

Bel ons

073-6440036
06-54793535

Adres

Neubourg 7, 5335 GD 's-Hertogenbosch