Schilderwerken

Alles in huis bij Timmermans Schilder- & Glaswerken

Schilder- en glaswerken sinds 1998

Alle voorkomende schilderwerken kunnen worden uitgevoerd door het team van Timmermans Schilder & Glaswerken.

Of het nu gaat om een kozijn of om een groot aantal woningen en of het nu gaat om een enkel bedrijfspand of een complete industrieel complex: wij staan voor onze opdrachtgever klaar.

De producten waarmee we werken zijn uitsluitend voor de professionele markt. Soms zijn er voorschriften of voorkeuren van de opdrachtgevers maar we zijn zelf ook goed in staat om voor een bepaald merk en soort verf te kiezen voor de juiste oplossing. Dankzij de juiste producten en professionele materialen kunnen werkzaamheden zoals afbranden en gronden, houtrotsanering, het vervangen van ramen en deuren en het uitvoeren van schilderwerkzaamheden altijd kwalitatief hoogwaardig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Timmermans Schilder & Glaswerken adviseert allereerst over zaken zoals ondergronden, herstelwerkzaamheden en kleuradviezen. Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt immers bij een goede en nauwkeurige voorbehandeling van de ondergrond. Vaak worden de gebreken van de te schilderen onderdelen pas duidelijk na het schoonwassen en schuren van de ondergrond.

De vakmensen van Timmermans Schilder & Glaswerken zijn, ook door hun opleiding en lange ervaring, altijd in staat de gebreken zo te behandelen dat u kunt rekenen op een goed stuk schilderwerk.

Ruim 20 jaar ervaring

Veel aandacht voor voorwerk

Resultaat om jaren van te genieten

Neem contact op

Gebruik het contactformulier hieronder om contact op te nemen of bel ons.

Bel ons

073-6440036
06-54793535

Adres

Neubourg 7, 5335 GD 's-Hertogenbosch